آخرین خبرها از واکسن کرونا

 

بیماری کرونا از اواخر سال 2019 در جهان شایع شده است و وضعیت سلامتی، زندگی اجتماعی و فرهنگی و فعالیت های اقتصادی را در اکثر کشورها تحت تأثیر قرار داده است. موضوع این بیماری از زمانی اهمیت دوچندان پیدا کرد که پزشکان نتوانستند دارو یا درمانی که به صورت قطعی توانایی کنترل و از بین بردن این ویروس را داشته باشد پیدا کنند و تنها راه برای مقابله با بیماری کرونا، جلوگیری از انتشار آن بود. به همین دلیل راهکارهای فاصله گذاری اجتماعی نظیر پرهیز از برگزاری تجمعات مثل مراسم های مختلف و نمایشگاهها، پرهیز از سفرهای غیرضروری و تعطیل شدن مراکز توریستی، قرنطینه در منزل و پرهیز از خروج غیرضروری از خانه، رعایت بهداشت فردی مثل استفاده از ماسک، دستکش و ضدعفونی کننده و شست و شوی مداوم دستها، توانسته است تا حدی جلوی شیوع بیشتر این ویروس را بگیرد. 

در همین زمینه بیمه سامان هم برای حمایت از افراد جامعه برای مقابل با بیماری کرونا، اقدام به ارائه بیمه کرونا سامان نموده است که بیمه گذاران بتوانند با خرید این بیمه نامه در صورت بروز بیماری، هزینه های درمان کرونا را پوشش دهند.

همچنین افرادی که قصد دارند به مسافرت خارج از کشور بروند، در برخی از کشورها قوانین سختگیرانه ای برای موضوع کرونا اعمال می شود و در صورت ابتلای فردی به این بیماری، هزینه های درمان و قرنطینه هتل برای مسافر تحمیل می شود. به همین منظور مسافران ترجیح می دهند که بیمه مسافرتی را با پوشش کرونا خریداری نمایند. این امکان هم اکنون برای شما فراهم شده است که بیمه مسافرتی سامان کرونا تهیه نمایید.

آخرین خبرها از واکسن کرونا

واکسن کرونا راه حل نهایی

با توجه به نبودن درمان قطعی، از همان ابتدای شیوع کرونا کشورهای مختلف دست به آزمایشات و بررسی های آزمایشگاهی برای تولید واکسن کردند. چرا که با ایجاد مصونیت در بدن افراد مختلف جامعه می توان تا حد بسیار زیادی از شیوع ویروس جلوگیری کرده و به راحتی به فعالیت های اجتماعی مثل سابق پرداخت.

ما انسان ها با این روش بیگانه هم نیستیم. تابحال برای ویروس های مختلف تنفسی مثل آنفلوانزا هم واکسن تولید شده است و توانسته به صورت اثربخش عمل کند. هر چند که به دلیل جهش هایی که در ویروس آنفلوانزا اتفاق می افتد، نیازمند تزریق هر ساله این واکسن هستیم، اما با مصونیت ایجاد شده می توان به راحتی خیال خود را از بابت این بیماری راحت کنیم. بنابراین با امیدواری به عملکرد واکسن کرونا، تحقیقات در زمینه واکسن کرونا آغاز شد.

نحوه عملکرد واکسن ها

به طور کلی واکسن ها به سه طریق تولید می شوند.

*واکسن هایی که ویروس ضعیف شده را در خود دارند که ویروس قابلیت بیماری زایی خود را تا حد زیادی از دست داده است. اما چون حاوی ویروس زنده هستند، معمولاً برای همه اقشار جامعه مورد استفاده قرار نمی گیرند.

*واکسن هایی که ویروس مرده را شامل می شوند. با ورود به بدن، بلافاصله بدن واکنش نشان داده و آنتی بادی هایی را برای مقابله با آن ها به کار می گیرد. این آنتی بادی ها تا مدتی بعد هم در بدن وجود دارند و به محض ورود ویروس جدید، قبل از اینکه ویروس فرصت تکثیر و بیمار کردن ما را داشته باشد، از بین می برند.

*واکسن هایی که قسمتی از ویروس در آن ها جدا شده، و با ورود به بدن، ویروس را برای سیستم دفاعی ما شبیه سازی می کنند و باز هم سیستم دفاعی بدن تحریک شده و باعث ایجاد آنتی بادی و مصونیت می شوند

مراحل تولید واکسن

برای اینکه یک واکسن تولید شود، نیاز به مراحل مختلفی هست که به اختصار در اینجا شرح می دهیم:

مرحله Preclinical: این مرحله اولیه برای واکسن است که به آن تحقیقات هم گفته می شود. در این مرحله ایده های اولیه واکسن در آزمایشگاهها مورد بررسی قرار می گیرد و در مورد اثربخشی آن در آزمایشگاه و معمولاً روی حیوانات بررسی صورت می پذیرد. معمولاً واکسن هایی وارد فازهای تست می شوند که در مرحله آزمایشگاهی امیدهایی از اثربخشی آن ها وجود داشته باشد.

فاز یک: در فاز اول معمولاً واکسن در یک جامعه آماری خیلی کوچک روی داوطلبان تزریق می شود. در این مرحله به بررسی کارآیی و اثربخشی واکسن کرونا پرداخته می شود و اینکه آیا این واکسن منجر به تحریک سیستم دفاعی بدن انسان می شود یا خیر.

فاز دو: واکسن هایی که فاز یک را با موفقیت پشت سر می گذارند، در مرحله فاز دوم روی صدها نفر مورد آزمایش قرار می گیرند. در این مرحله هم در مورد اینکه این واکسن ایمنی ایجاد کرد یا خیر؟ اینکه چه نوع از سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند؟ و اینکه این واکسن چه عوارض احتمالی ایجاد می کند؟ بررسی صورت می پذیرد.

فاز سه: وقتی واکسن نتایج امید بخشی را در فاز دو کسب کرد، فاز سوم آغاز می شود. در این مرحله واکسن روی هزاران نفر داوطلب از نقاط مختلف و با سنین مختلف مورد آزمایش قرار می گیرد. در صورتی که عوارض قابل توجهی را ایجاد نکرد و عملاً بیش از 50 درصد ایمنی ایجاد کند، واکسن موفقیت آمیز بوده است.

مرحله آخر: ثبت واکسن و گرفتن مجوز برای تولید انبوه است که توسط سازمان بهداشت جهانی و سازمان های آمریکایی و اتحادیه اروپا صادر می شود.

 

واکسن های کرونا

در حال حاضر تعداد زیادی واکسن به مرحله تزریق عمومی رسیده اند و مجوز های لازم را از سازمان بهداشت جهانی یا نهادهای ناظر در کشورهای مختلف را اخذ کرده اند. از جمله این واکسن ها می توان به واکسن فایزر pfizer و مدرنا moderna اشاره کرد که در کشور آمریکا ساخته می شوند. بعد از این دو واکسن، واکسن ساخت شرکت بزرگ جانسون اند جانسون هم مجوز تزریق عمومی را گرفته است. 

از کشورهای دیگری که واکسن را تولید و عرضه نموده اند می توان به واکسن اسپوتنیک وی روسیه و واکسن های سینوفارم و سینوواک از چین، واکسن بهارات هند و واکسن آسترازنکا که محصول شرکت آسترازنکا و دانشگاه آکسفورد انگلستان هست را اشاره کرد.

روند واکسیناسیون هم از اواخر سال 1399 در کشور ایران آغاز شده است که در ابتدا به گروه پرخطر کادر درمان اختصاص پیدا کرد و سپس به ترتیب و الویت سنی و مشاغل پرخطر در حال انجام است.

همچنین تعدادی از واکسن های ایرانی هم به مرحله مطالعات بالینی رسیده اند که از مهمترین آن ها می توان به واکسن شرکت برکت اشاره کرد.

با شیوع موج پنجم کرونا که با سویه دلتا از کرونا ویروس در حال پیشروی هست، روند واکسیناسیون در ایران شتاب بیشتری به خود گرفته و هم اکنون روزانه چندصد هزار دوز واکسن در سراسر کشور تزریق می شود. در حال حاضر بیشتر واکسن هایی که در ایران استفاده می شود سینوفارم چینی هست، که البته رایزنی هایی هم برای واردات واکسن فایزر که در آلمان تولید شده است به ایران وجود دارد.

طبق اعلام مسئولان بهداشت جهانی، با اینکه سویه ها و جهش های جدید این ویروس، کمی کارآیی واکسن ها را کاهش داده است، اما باز هم این واکسن ها برای کنترل شیوع بیماری و همچنین پایین آوردن آمار فوت و بستری در بیمارستان بسیار موثر هستند.

این صفحه با اخبار جدیدی از واکسن های کرونا به روز خواهد شد ...

 

پشتیبانی 24 ساعته

پشتیبانی 24 ساعته

در راستای ارائه خدمات جامع در تمام ساعت های شبانه روز، نمایندگی شیرخانی برای اولین بار در ایران، خدمات مشاوره و فروش بیمه نامه های مسافرتی، شخص ثالث اتومبیل و بیمه عمر و تشکیل سرمایه سامان را در خارج از ساعت اداری نیز ارائه می دهد. برای مشاهده اطلاعات تكمیلی، روی ادامه مطلب كلیك نمایید:

ادامه مطلب...




آدرس: تهران، مطهری، روبروی ترکمنستان، ساختمان پروشات، طبقه پنجم، واحد۳۰

تلفن دفتر مرکزی: 02188476393

اینستاگرام بیمه سامان تلگرام بیمه سامان آپارات بیمه سامان


تمامی حقوق سایت متعلق به بیمه سامان نمایندگی شیرخانی کد 1103 است.